Kalender

19:00
Kallelse till Byagillets årsmöte!  Detta är ett bra tillfälle att bekanta sig med byagillets verksamhet och medlemmar. Alla är välkomna, inte bara medlemmarna. Ärenden är enligt stadgarna. Viktigaste punkter: Årsberättelse för det gångna året. Ansvarsfrihet för[...]
BIF klubbstug, Brösarp IP

 

Till kalendern

Vill du ha med något i kalendern på Brösarpssajten? Var vänlig fyll i formuläret nedan. Fält markerade med * är obligatoriska. Tänk pedagogiskt och ta med ALL relevant information så att inga frågor kvarstår hos de som är intresserade. Ibland kräver evenemang förbokning, och ibland säljs biljetter via nätet eller återförsäljare. Förslagsvis kan du titta på något av evenemangen i kalendern här på sajten för att se hur andra har gjort. Hör av dig till oss om du får problem eller har frågor!

Här finns vad som händer i Brösarp på Österlen. Men det händer saker på andra håll också. Titta i evenemangskalendern för exempelvis Tomelilla kommun och för resten av Österlen.

Feb
25
mån
Årsmöte med Brösarps Byagille @ BIF klubbstug, Brösarp IP
Feb 25 kl. 19:00

Kallelse till Byagillets årsmöte!  Detta är ett bra tillfälle att bekanta sig med byagillets verksamhet och medlemmar. Alla är välkomna, inte bara medlemmarna.

Ärenden är enligt stadgarna. Viktigaste punkter: Årsberättelse för det gångna året. Ansvarsfrihet för styrelsen? Val av styrelse och revisorer. Budget och planer för det kommande året.

Förra årets avgående ordförande Sven-G Hultman överlämnar byahornet till gångs årets ordförande Nenne Arenhill. VEM väljs till ordförande i år?

Förra årets avgående ordförande Sven-G Hultman överlämnar byahornet till gångs årets ordförande Nenne Arenhill. VEM väljs till ordförande i år?