Brösarps kulturförening

Brösarps Kulturförening bildades hösten 2011. Brösarps Kulturförening är en del av Brösarps Byagille. Kulturföreningens förvaltning revideras som en del av Byagillets verksamhet och granskas av Byagillets revisorer. Kulturföreningens syfte är att fortlöpande arrangera kulturkvällar som står öppna för alla, och i synnerhet till dem som bor i Brösarpsbygden. Som betalande medlem i Byagillet är Du automatiskt medlem i Kulturföreningen. Kulturkvällarna äger rum i Brösarps Konsthall, om inte något annat anges. Kulturkvällarna är ett samarbetsprojekt med Brösarps Gästgifveri.

För verksamhetsåret 2018 är dessa aktiva: Annika Johansson, Leif Richard, Monika Lindén och Bengt Thulin.

16 augusti 2018 klockan 18.00
Klara dig vid kris i 72 timmar samt presentation av nya biblioteket och meröppet. Hanna-Karin Persson från Civilförsvaret samt Kristin Svensson och Annie Gäre-Hejll från Biblioteket. Plats: Brösarps skolas matsal. Vi bjuder på frukt och vatten. Fri entré.

9 september-14 oktober
Svenskt-Danskt möte
I samarbete med Galerie Leger i Malmö visar Brösarps Konsthall verk av flera svenska och danska konstnärer. På vernissagen söndagen den 9 september presenterar Claus Leger de medverkande konstnärerna. Utställningen pågår till och med söndagen den 14 oktober. Brösarps Konsthall i samarbete med Galerie Leger.

25 oktober klockan 19.00
Konsert med Frida Green.
Fullständigt outstanding var ett av alla lovord från TV-programmet Talangs jurymedlemmar efter att de hört skånska Frida Green sjunga. Ja, att Frida Green har en gudabenådad sångröst har allt fler upptäckt. Hon har blivit en efterfrågad artist. Plats: Brösarps Konsthall. Entré 100 kr.

14 november klockan 18.30
Konsert med Kulturskolans elever under ledning av Lotten Jensen.  Plats: Brösarps Konsthall. Entré 60 kr per vuxen (över 16 år). Vi bjuder på fika.

Brösarps Kulturförening

Bengt Thulin, 0707/478377 bt.reklam@telia.com
Leif Richard,  0731/804475 leifrichard@spray.se
Monika Lindén,  044/351325 monica1939@live.se
Annika Johansson, 0738/173139 annika.elisabeth@telia.com

Vi skickar gärna ut e-post inför arrangemang till dig, lämna din e-post till kulturforeningen@brosarp.se så får du e-post så länge du vill. Vi lämnar inte ut din e-postadress till någon annan!

Sparbanken Syd logo.

Brösarps Byagille sponsras av Sparbanken Syd.